dinsdag 15 januari 2008

Shake it like a polaroid picture

Sia's video for her song breathe me must be one of the most brilliant music videos ever created. The combination of 2,500 polaroid pictures and beautiful music is terrific.

3 opmerkingen:

Mila zei

Zeker prachtig!
Zag net pas je reactie op mn vraag over je studie. Klinkt erg interessant! Ik heb zelf lang getwijfeld of ik Afrikaanse talen en culturen zou gaan studeren in Leiden, maar toch maar niet gedaan. Achteraf gezien wel spijtig eigenlijk, maar het is nooit te laat natuurlijk.
Hopelijk is het nog goed afgelopen bij de kapper. ;)

onomatopoeia. zei

Afrikaanse talen en culturen lijkt mij ook erg interessant, daar ging zelfs heel lang mijn voorkeur naar uit. Maar toen ik me er wat meer in ging verdiepen kwam ik er toch achter dat mijn 'hart' meer bij de arabische wereld ligt. Al ben ik het gewend dat ik daar nogal vreemd op aangekeken wordt ;)

Het is inderdaad nooit te laat om alsnog aan een studie te beginnen, al is het niet bepaald goedkoop als je in Nederland verder wilt studeren. Mag ik vragen wat je nu studeert?

Bij de kapper is het gelukkig goed afgelopen! Ik vind het wel 'eng', dat korte haar. Toen ik de morgen na het kappersbezoek wakker werd dacht ik: waar is mijn haar gebleven!?! Maar het went gelukkig snel :p

Mila zei

Oehh het is echt kort dus? Ben heel benieuwd...post je er nog n keer wat over?
Ik doe nu HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming...een redelijk domme keuze, aangezien de studie eigenlijk totaal niet interessant is. Ik heb toch maar besloten het af te maken, want ik zit toch al in het derde jaar. Wat ik daarna ga doen, zie ik nog wel. Maar er zal zeker nog een studie volgen.