vrijdag 22 februari 2008

Daily Inspiration


Photobucket

4 opmerkingen:

heart-in-a-cage zei

Ik las zo straks jouw verwijderde post. En ik ben het daarmee met je eens. Ik ben nou ook vrij veel met kleding bezig maar het is niet mijn leven. Ik vind het ook niet echt realistisch om daar 24 uur per dag mee bezig te zijn. Daarmee kijk ik bijvoorbeeld liever een documantaire op The history channel dan dat ik Fashiontv kijk. Ik had zelf op alle drie de keuzes gestemd in jouw pol. Daarmee lees ik bijvoorbeeld liever zo'n post als die je verwijderde, dan een post over bijvoorbeeld Prada's wintercollectie. Alhoewel ik beide wel waardeer.;):p Maar maakt niet uit waarover je schrijft je maakt het toch interessant en dat beschouw ik toch wel als een talent.:)

onomatopoeia. zei

hij is weer terug hoor ;) moest nog even wat aanpassen en ik vind het altijd zo irritant als iets leesbaar blijft terwijl ik er niet helemaal tevreden over ben!

In ieder geval dankjewel voor het compliment! En het is fijn om te horen dat iemand er net zo over denkt ;)

Ik ben trouwens wel jaloers op het feit dat je history channel hebt :O Ik probeer mijn vader al maanden te overtuigen kabeltv te nemen maar hij blijft maar weigeren.

heart-in-a-cage zei

Hihi all rightie maar daar heb je wel gelijk in!

Grr.. Wat jammer dat jouw vader niet te overtuigen valt. Of nouja wie weet lukt het je toch nog.;) Er zitten namelijk geweldige zenders bij. Iets van 4/5 verschillende Discovery kanalen,een filmkanalen waaronder TCM waar alleen maar oude films op komen kortom veel keus.;)

farrasha zei

Ik ben het volkomen met je eens. Ik verdiep me liever in iets interessants, dan dat ik maar op de opppervlakte blijf. Het is grappig om te lezen dat anderen dat ook hebben, dat jij je bijvoorbeeld ook interesseerde in waterslangen, terwijl je daar helemaal niets mee hebt. Een mens moet zich ook niet beperken tot een bepaald iets; waarom niet spreiden? Goed dat je het op deze manier even rechtzet ;)