donderdag 1 mei 2008

Daily Inspiration: Velvet Tees

7 opmerkingen:

Héloïse J. zei

i luv seeing romantic dresses paired with fierce boots!

Mila zei

Oh, mooi zeg!
Ik had er, tot nu, nog niet van gehoord. Bedankt voor je waakzame oog. ;)

Mila zei

En ja hoor, daar kom ik weer eens met een vraag.
Ik keek net op die site van Velvet Tees en ik zag dat die foto's daar met zo'n flashplayer 'werken'. Hoe haal je in hemelsnaam die foto's ervandaan als je geen eigenschappen van de foto kunt kopieren, wanneer je op je linkermuisknop klikt?
Het is vast een onnozele vraag, maar ik snap het echt niet.
Hierdoor kan ik vaak mooie dingen niet posten! So help me out, please.. ;)

onomatopoeia. zei

daar is gelukkig een heel handig trucje voor ;) op je toetsenbord zit direct boven het 'insert,home, page up' gedeelte de toets printscreen. Herkenbaar aan de afkorting prtsc/sysrq. Als je daar op drukt kopieer je in feite het scherm dat je op dat moment ziet. Als je dan tegelijkertijd paint of photoshop open hebt staan kun je dit beeld daarnaartoe kopieren (even op ctrl+v drukken) en de gewenste afbeelding uit de afbeelding van je scherm 'knippen'. Dan alleen nog even opslaan en klaar ben je! Het klinkt nu wat ingewikkeld maar het is enorm simpel ;)

Mila zei

Whoeee, dat is zeker handig!!
Dank je!

Maar dan, ik heb nu een plaatje in paint geplakt die ik uit een printscreen heb geknipt. Maar dan blijft er zeg maar in paint een heel groot wit vlak over dat je ook blijft zien als je hem opslaat en dan upload op bijv. je blog.
Wat te doen? ;)

onomatopoeia. zei

In dat geval moet je in het midden van een buitenrand van het witte vlak klikken en ermee schuiven totdat het 'voormalige' witte vlak even groot is als het plaatje dat je op wilt slaan ;) Als het goed is verandert je pijltje vanzelf in een schuifteken zodra je op de goede plek belandt bent!

fashion Chalet zei

that Aldridge girl is so pretty and I love Velvet clothing :)